de Boekhorstruiters

Paardensportvereniging

Langs Berg en Dal Pannekoeken
logo-deruiter
Sanidrome Ter Laak
Accountantskantoor v.d.Plas
Sporto Graszoden
Autobedrijf Duivenvoorde
Terpstra Optiek
logo-rendum
Laros Sportprijzen
Autoschade van der Mey
Greenhouse vd Berg
Linn
logo-bramapoel
Boekhorstruiters
Heemskerk makelaardij
EntreeVert
TBMA
Ruitershop Pas de Deux
Station Drukwerk
logo-vlietvlieland
Hano
Kuivenhoven Keukenfabriek
logo-harryduivenvoorden
Paardenpraktijk Ilvy van den Broek
logo-vanrijn
Accountantskantoor Warmerdam
GP Verwarming

Evenementen

Geen evenementen

Het Weer

Facebook 

Mennen

Nederlands kampioen Joey van der HamOok de mensport kan men actief beoefenen bij de Boekhorstruiters. Iedere dinsdagavond van 19.00 u. tot 21.00 u. worden er menlessen gegeven door bevoegde instructeurs. Sinds kort is er in de wintermaanden ook op zaterdagmiddag een les van 14.00u. tot 15.00 u.

Er zijn vele activiteiten voor menners: onderlinge wedstrijden in de vorm van een mini-marathon of een dressuur/ vaardigheidswedstrijd.

RingstekenDaarnaast organiseert de mencommissie in samenwerking met de Oranjevereniging van Noordwijkerhout op Koninginnedag een evenement op het terrein van de Boekhorstruiters en zijn er menners actief bij het ringsteken tijdens de jaarlijkse kermis.

In het kader van de integratie wordt er voor clienten van het Raamwerk jaarlijks de Hafakkerrit gereden, meestal een rit door het dorp en een vaardigheidsparcours in de bak op het Boekhorstterrein.

Ook op landelijk niveau tellen de menners van de Boekhorstruiters mee, al een aantal jaren zijn er menners van onze vereniging geselecteerd voor het Nederlands kampioenschap!

Mennen dressuur